Soundtrack online!


StreamingSoundtracks.com plays more requests than any station in the world! Si unde mai pui ca reda si requesturile!

Rubrica noua dar new...

A aparut, asa din senin si out of the blue, o rubrica noua care se numeste: Actrita saptamanii, Actress of the week sau La actres de la semana (cum mi-a soptit Andra). Am inceput cu Samantha Morton si nu spun de ce pentru ca as incalca Codul 46. Rubrica e situata, in blog, in stanga pe la jumatatea coloanei.

Groove, baby!


Iata ce ascult in ultimul timp in iTunes Radio. Urmeaza calea: iTunes -radio -electronic -Groove Salad on SomaFM si vei asculta niste muzica muzicala cu accente melodice ritmate... Muzica, nu zgomot! Fapte, nu vorbe! Remember?

Code 46 DVD request


Daca cineva da din greseala peste blogul asta si tine in raft DVD-ul filmului Code 46, cu Tim Robbins si Samantha Morton, sa-mi dea si mie de stire... Caut de mult timp filmul asta la calitate DVD.
You have a kid?
Yeah?
Chico or chica?
Chico.
I bet he's special.

O veche prietena...


M-am intalnit ieri cu o veche prietena, Rosy... De fapt numele ei e Rosario. N-am mai vazut-o din liceu, deci sa fie vreo cateva zeci de ani de-atunci. Totusi, e neschimbata. Nu stiu cum reuseste! Spune ca e actrita si c-a jucat intr-o multime de filme dar eu n-am vazut niciunul in care s-apara. Poate doar in Sin City sau 25th Hour desi nu prea cred... Mi-aduc aminte ca m-a ajutat odata la matematica, la teza... Era foarte buna la matematica. Cam atat. Restul, intr-o emisiune viitoare...

Cum se face o coloana sonora?






Oamenii astia s-au adunat aici pentru a inregistra coloana sonora a filmului Transformers. Compozitor este Steve Jablonsky (Salut, Steve, ce mai fac copiii?). Pe ceilalti insa nu-i cunosc. Stiu doar ca va iesi ceva interesant la sfarsitul zilei. E o munca de echipa care cuprinde multi membri. Tot din echipa asta fac parte si cei care au creat instrumentele muzicale, lucratorii in lemn si in metal, cei care au pus la dispozitie echipamentele de inregistrare, computerele si softurile aferente plus cei care furnizeaza energia electrica si cei care aduc senvisurile. Sa nu le uitam nici pe femeile de serviciu fara de care n-am putea ajunge sa ascultam, in final, o muzica atat de minunata. (imagini oferite cu amabilitate de www.soundtracknet.com)

Noul Yahoo! Mail


Am vazut ca vechea mea casuta de mail de la yahoo are, de astazi, capacitate nelimitata. Ieri aveam doar 1G. Azi am miliarde de GiGi la dispozitie. Cine reuseste sa-i umple primeste probabil un premiu. C-asa-i in tenis! Si cand te gandesti ca am pornit de la 6 Mega...! Oare unde-o sa ajungem? Apoi, m-am gandit mai mult si am zis ca poate nu-i atat de bine ca plutim intr-o mare de Gigi fara sa avem un punct de sprijin. Inainte stiai ca ai doar 1G. Te rezumai la atat si eventual mai stergeai ce nu mai era de folos. Acum o sa se stranga mii de mailuri pe care, vazindu-le asa multe, nu o sa le mai citesti si nici nu o sa le mai stergi. Iar daca vei dori sa cauti un mesaj mai vechi, atunci sa te tii! Concluzie: Yahoo! este o companie diabolica care nu face altceva decat sa ne incurce mai mult intr-o lume deja incurcata. Hai c-am glumit...

Freddy Krueger



Cateva poze cu Freddy Krueger din A Nightmare on Elm Street, la cererea lui Nexus6. As I said Freddy venea prin vis in realitate ca sa se razbune pe faptul ca localnicii l-au ars de viu. Si se cam razbuna... timp de vreo 9 DVD-uri.

Filmele horror...


Filmele astea de groaza sunt cu atat mai gustate cu cat duci o viata mai linistita. De fapt ele ofera acel sentiment care lipseste intr-o viata fara griji. Daca ai o viata zbuciumata si esti cam stresat nu-ti mai arde sa-ti amplifici frica... Putem presupune astfel ca tara in care filmele horror au succes este si tara in care oamenii sunt linistiti in ceea ce priveste ziua de maine. Sau nu...?! (imagine din A Nightmare on Elm Street, film cu o idee foarte interesanta)

Filmul filmelor!


Tot ce trebuie sa faci in legatura cu Blade Runner este sa-l mai retraiesti din cand in cand si sa te bucuri de o imagine, o muzica si o atmosfera a viitorului unice. A fost, este si se pare, va fi, cel mai bun film SF facut vreodata. Aici nu e loc de pareri personale... E un fapt! Un film complet de la un capat la celalalt. (pentru ceva informatii video despre film vezi blogul asta: http://www.nexusstudio.blogspot.com

Artisti, artisti, artisti!


Iata un blog interesant. Blog de artist. Contine multa culoare si mult lut ars, multa sticla si foarte multa rabdare. http://www.liliart.blogspot.com

Cum ar fi fost daca n-ar fi fost...?




Ce-am fi facut fara seria Star Wars? Cum ar fi fost lumea astazi fara filmele americane? Incearca sa-ti scoti din minte tot ce tine de America si vezi unde ajungi. Hulita sau iubita, industria asta a lor a fortat imaginatia omului pana in cele mai indepartate tinuturi. Spune tu acum, iti poti imagina ceva ce nu a fost deja imaginat si nu a aparut prin filme? Toate tipurile de creaturi, planete, roboti si aparatele, peisaje si culori, sunete ciudate si muzica creata pe masura... Trebuie sa-i acordam un oarecare merit pentru ceea ce suntem azi. Pozele le-am luat de pe saitul unui fotograf interesant: http://www.cedricdelsaux.com

Aniversare!


Si, iata, e ora 00:07, 26 mai 2007, la ceasul meu cu maimuta, si ce vad? Tocmai am publicat cel de-al 100-lea subiect in blogul asta. Mi-am cantat La multi ani, mi-am urat multe postari inainte si m-am culcat beat crita!

Masina!


Iata inca o masina in blogul asta. Ce masina e? Habar n-am! Stiu insa ca voi afla imediat de la oamenii pe care-i platesc ca sa stie ce nu stiu eu... E un Porche RUF CTR 3!

Am ametit!



Ca sa scap de imaginea de mai jos care se tot invartea, a trebuit sa postez repede niste poze ca sa iasa din browser. Am gasit pozele astea cu duduia Jessica. Ce, nu va plac?

Cica e iluzie...


Arunca-ti ochii peste desenul asta (dar fa-l mai mare inainte, click to expand) si pregateste-te pentru o adevarata invarteala. Ai grija sa nu bei nimic inainte sau sa mananci ceva sarmale. Altfel, o faci pe riscul tau. Urca-n Tagada!

De ce am facut blogul asta...


Deseori am avut indoieli in legatura cu utilitatea blogului asta pe care-l tot construiesc zi de zi. Au fost multe momente in care mi-a fost greu si ma batea gandul sa renunt. Ce m-a sustinut insa a fost speranta. Speranta ca intr-o zi, intr-o buna zi, ne vom intalni cu civilizatiile extraterestre. Vor sosi aici si vor dori sa ne cunoasca. Si-atunci ma voi apropia de ei si le voi oferi blogul meu din care sa-nvete despre noi, oamenii, despre planeta albastra si despre ideile care ne anima. Despre faptul ca iubim pacea, adevarul, lumina si dreptatea. Ei ne vor asculta si vor decide ca impreuna putem duce mai departe aceasta minune numita viata. Speranta ma face sa fiu fericit!

Prindeti toti fotografii!


Fotografii astia care se tot tin de cate o camera foto n-ar trebui lasati liberi. Ei cum se bucura de putina libertate, cum fac poze. Si nu orice fel de poze ci dintre cele mai bune. Asa nu se mai poate! www.kallegustafsson.com

Relaxare totala...


Din cauza asta au aparut atat de multe banci la noi in ultimul timp...

Imagini in 3D


Am dat intamplator peste saitul asta cu imagini digitale. Scotociti prin meniul saitului pentru mai multe informatii. http://www.darthmagus.com/

Intrebarea intrebarilor...


Stiu ca ati vazut Dark City si v-a placut. E filmul in care EI se jucau cu memoria oamenilor ca sa vada unde-i de fapt OMUL... Adica daca nu mai ai memoria zilelor trecute, cine esti? Ce ramai, pana la urma? Si acum, intrebarea: Daca-ti pierzi memoria, iti mai iubesti sotia cand o vezi?

Seraphim Falls movie


Am o pofta nebuna sa vad filme western mai noi. Am vazut de curand Open Range si mi-a placut. Am dat peste Seraphim Falls cu Liam Neeson si Pierce Brosnan. Acum, astept un comentariu de la cei care l-au vazut ca eu inca n-am apucat. Astept provincia!

Ce am in sertar...

M-a oprit lumea pe strada curioasa sa stie ce tin eu in sertarul de la birou. Sunt receptiv la doleantele admiratorilor si iata, m-am conformat. Desi am trei sertare, astazi o sa vi-l prezint pe cel mai important. Pe primul, de sus in jos. Insa tocmai am facut ordine asa ca n-o sa fie ceva spectaculos...

Desenul de pe hartia alba...


Cand imaginatia patrunde in zone dintr-o realitate paralela dau perpendiculara si cand spiritul se reintoarce in formele primare prin care a locuit de-a lungul mileniilor apar astfel de reprezentari care isi fac loc oriunde exista un suport propice. (Am zis-o bine, nu?). Si astfel agenda de telefon, flatplan-ul si orice foaie de hartie din imediata apropiere devine o poarta catre istorie... Adica, atunci cand n-ai ce face desenezi melci pe hartie. Mai simplu, asa-i?

Fotografiile Juliei





Daca vrei sa vezi mai mult urmeaza linkul:
http://juliafullerton-batten.com Pe sait o sa afli ca a primit o multime de diplome si vaze la Olimpiada pe sectoare...

Into the Blue


Tocmai am facut rost de filmul Into the blue in format HD. Imaginile subacvatice in HD sunt extraordinare. Trebuie sa stai putin mai departe de monitor ca sa nu sara apa pe tine. + pesti colorati, rechini, comori, droguri, fete, ambarcatiuni de lux si piscine cu scaune si masa in apa (o idee foarte interesanta).

Muzica din Rambo 4


Dupa lungi cautari pe net am gasit mai multe informatii despre nou-noutul Rambo 4 care sta sa vina. Am aflat si cine compune muzica filmului: Brian Tyler. Nu-ti spune nimic numele asta? Incearca Children of Dune sau Timeline. Daca nici de data asta nu ti-ai dat seama despre ce vorbim aici apasa pe butonul verde din dreapta.

Kiss in the Sand


Umbre pe nisip, 30/22,5 cm. Cairo Gallery.

Petrecerea FHM 7 ani!




Am tras cateva sfori ca s-ajung la petrecerea asta de 7 ani FHM. Si n-am fost dezamagit. De-ar fi toate petrecerile asa! Singura mea nereusita a fost ca nu m-am putut apropia de baietii si fetele de la FHM pentru cateva autografe... Poate data viitoare.

Seinfeld e om serios?


Sunt multi aceia care inca cred ca Seinfeld e, de fapt, un om serios. Eu am crescut cu ideea ca este un om responsabil dar viata m-a lovit puternic si mi-a dat o lectie pe care n-o voi uita niciodata. Pentru cei inca creduli, iata dovada! Seinfeld in The Bee.

Muzica pentru Paul...


Paul, daca vrei albumele astea ale lui AIR: Moon Safari si Premiers Symptomes dar nu oricum ci in format FLAC, nu e nevoie dacat sa-mi spui chiar acum sau cand treci pe langa biroul meu. Le-am pus pe stick...

Star Wars desktop


In timp ce imi faceam ordine printre haine am gasit desktopu' asta. Putin cam vechi, e adevarat, dar inca intr-o stare destul de buna. L-am aranjat, l-am spalat si l-am calcat. Sunt multumit de ce-a iesit! Nici macar nu si-a pierdut pixelii, are fix 1280/1024. Acum, profitati!

Cine este ea?


Daca nu va place fata poate apreciati costumul... Apropo, ea este Keira Knightley. Sau asa o chema inainte de casatorie. Acum numele ei este Keira De Niro.

The Fountain



Clint Mansell, care s-a descurcat excelent cu coloana sonora pentru filmul Sahara, revine cu The Fountain. N-a folosit decat putine instrumente caci vine dintr-un oras sarac dar talentul vine din alta parte...

Film pe care tocmai il vad...


In timp ce schimbarile climei fac ravagii pe toate continentele, in Australia - caldura insuportabila - in Italia, mai precis, la Venetia - inundatii - in nordul Rusiei - frig - iar in tarile Africii - seceta - eu ma uit la Pan's Labyrinth. Pai, e normal?!

Desktop de vacanta


Inca te gandesti daca sa pleci sau nu in vacanta anul asta? Iti dau un motiv sa-ti faci bagajele. click to expand