Vremuri trecute


Cine a trait o perioada buna de timp pe Coruscant si a absolvit prin anii '8o Academia Jedi stie ce reprezinta obiectul din imagine. Pe numele lui complet Donkey Kong este dovada inceputurilor intr-ale jocurilor electronice. Avand si ceas si alarma reprezenta, in perioada trecuta, varful tehnologiei japoneze (scrie pe spatele lui "made in japan" si functioneaza si astazi). Tu il reprezinti pe Mario care se straduieste si reuseste de mii de ori sa-si salveze iubita din bratele paroase ale maimutei gigant Kong, urcand pe schele periculos de instabile si fentand o gramada de butoaie in flacari. Cam atat!

2 comentarii:

wonderface spunea...

Salut ...mai Augustin....noutati, ceva?....asteptam

wonderface spunea...

Ca sa scrii, in acest blog, am
observat ca trebuie sa iesi total din stresul de azi... si poti scrie articole foarte bune numai in momentul cand esti complet detasat....cred ca asta este un super exercitiu, o terapie de intoarcere la o viata normala si punctul din care o poti lua in alta directie, cea buna.
Asa ca fratilor! hai sa scriem si sa fim mantuiti .
Sa-l rugam pe autor sa ne dea note , si daca in decurs de 3 articole ne mentinem peste medie...am putea spune ce ne vindecam si ca mai avem sperante sa schimbam macazul...si cine stie ...poate sa devenim Cavaleri Jedi (: