O maimuta de interior

Intr-o dimineata de vara o maimuta a pornit pe drumul catre afirmare. Insa in loc s-o ia spre sud, asa cum a fost indrumata, a luat-o catre est. Si pentru ca soarele i-a trecut pe deasupra capului dupa amiaza, maimuta n-a mai socotit zilele ramase pana la venirea ploii din anul precedent si a trecut la noua numaratoare dupa alfabetul chirilic. O sa va-ntrebati, desigur, cum de cunoaste o maimuta alfabetul chirilic. Ei, bine, raspunsul e cat se poate de simplu: pentru ca este o maimuta de interior, iar aceasta specie de maimute cunoaste alfabetul chirilic.

2 comentarii:

bine spunea...

Salutare! Am văzut atâtea referiri la maimuţe pe blog-ul tău încât mi-am amintit de o glumă veche (nici nu ştiu dacă a circulat la scară foarte largă vreodată). Gluma, sau cum vrei tu s-o numeşti, suna cam aşa: Apropos de o verigă lipsă din lanţul evoluţionismului: “Mi s-a luat o maimuţă de pe inimă când am aflat că nu ne mai tragem din maimuţe’.

augustin spunea...

Iti multumesc pentru faptul ca mi-ai bagat adresa pe blog tau. Voi face si eu la fel si asta nu pentru ca sunt un tip elegant ci pentru ca sunt fortat de catre cele 300 de maimute pe care le cresc de mici... succes si nu uita, pe blogul asta e deschis non-stop...