Mancam numai carne de urs...


Eu stiu cu siguranta ca-n alta viata am fost un cezar roman si nu oricare ci unul dintre cei mai de succes cezari. Apoi am fost un mare conducator de osti germanice care manca numai carne de urs si a carui intelepciune era cunoscuta pretutindeni. Intr-alta viata m-am trezit pe continentul negru, unde am adunat laolalta toate triburile realizand primul stat unitar african (astazi rupt in mii si mii de bucatele), pentru ca mai tarziu, peste vreo 300 de ani, sa ma bucur de gloria Asiei ingenunchindu-l pe Ghinghis Han la Kalka. Asta a fost in trecut. Astazi stau si ma inghesui prin autobuz si prin metrou cu toti mosii iar femeia de serviciu se uita urat la mine pentru ca am inchis usa de la intrare cu prea mult zgomot cand am iesit. Ce-am fost si ce-am ajuns!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ia-ti sabia uitata in ultima-ti existenta razboinica, lustruieste-o si pune-o la cingatoare, intre iPod si mobil. Sa vezi atunci respect! Femeia de serviciu iti va deschide usa cu plecaciuni, autobuzul te va lasa in poarta blocului, iar la metrou vei avea bancheta ta. Ave!

PS De-acum te vom striga Augustus, iti dai seama, nu?

augustin spunea...

Te recunosc, Tartorus Ocularus, mi-ai stat alaturi in cele mai crancene batalii. Iti multumesc!

wonderface spunea...

Ave Augustus si salve Tartorus

Ba!...nu va mai luati de femeia de serviciu ca e femeie cumsecade....si cred ca a auzit cand ai trantit usa pentru ca e putin surda si doar cand trantesti ceva atunci aude...probabil ca i s-a parut ciudat, stiind ca e femeie de seviciu , nu printesa intr-un castel din scotia cum si-a adus pe loc aminte ca a fost ...dar foarte demult si asta a impiedicat-o sa zambeasca deci.... nu a zambit ci din contra ....si tu ai crezut ca te uraste....ei bine ...nu...doar si-a dat seama ca e un vis urat..
Pa
P.S Daca mai aveti neclaritati....

teo spunea...

:)))))))))))))))))))))))