Numai daca n-ai ce face...


Daca n-ai ce face asculta melodia cu nr. 5 de pe albumul The Running Man al lui Harold Faltermeyer. Sau primele doua melodii de pe albumul Red Sonja al lui Morriconne. Apoi daca chiar te-ai plictisit baga CD-ul lui Eric Serra, Leon. Insa daca imi ceri mie parerea ti-as recomanda Namibia - The Lions and the Onyx a lui George Fenton, care se gaseste pe ultima pozitie de pe primul CD al setului Planet Earth. Si asta ca sa nu zici peste ani ca nu m-am ocupat de tine! (imagine luata de aici)

Animaux Deux


Cand spun animaux fiecare stie foarte bine la ce ma refer si anume la animaux. Iar animaux apare in viata fiecaruia cand te astepti mai putin si un lucru e sigur: nimeni nu scapa de el, de animaux. Nici eu nu am scapat si este a doua oara cand ma intalnesc cu el, adica e animaux deux. Ma pot considera fericit ca a aparut la varsta asta, unii asteapta o viata pentru a fi fata in fata cu el. Acum astept animaux trois. (poze luate de pe saitul asta)

Pamantul gol...


Imi place ideea unui Pamant care se razbuna pe locuitorii ei, oamenii, distrugandu-i pentru tot ce i-au facut atata amar de vreme, pentru toate animalele si vegetatia disparute, pentru solul otravit si apele moarte. Un Pamant gol in care nimeni nu vrea sa-si mai aminteasca de cei care se numeau odata oameni. Au fost doar un vis urat.
(poza asta superba apare aici cu amabilitatea http://buddydon.blogspot.com)

Mancam numai carne de urs...


Eu stiu cu siguranta ca-n alta viata am fost un cezar roman si nu oricare ci unul dintre cei mai de succes cezari. Apoi am fost un mare conducator de osti germanice care manca numai carne de urs si a carui intelepciune era cunoscuta pretutindeni. Intr-alta viata m-am trezit pe continentul negru, unde am adunat laolalta toate triburile realizand primul stat unitar african (astazi rupt in mii si mii de bucatele), pentru ca mai tarziu, peste vreo 300 de ani, sa ma bucur de gloria Asiei ingenunchindu-l pe Ghinghis Han la Kalka. Asta a fost in trecut. Astazi stau si ma inghesui prin autobuz si prin metrou cu toti mosii iar femeia de serviciu se uita urat la mine pentru ca am inchis usa de la intrare cu prea mult zgomot cand am iesit. Ce-am fost si ce-am ajuns!

Fara ochelari...


Am plecat in lumea asta si am uitat sa-mi iau ochelarii cu mine. Din cauza asta vad lucrurile neclar, altfel de cum sunt in realitate. Si asta nu e un lucru bun pentru ca acum trebuie sa-mi petrec toata viata incercand sa-mi dau seama cum sunt ele de fapt. E-adevarat ca primesc o gramada de ajutor in calatoria asta de la oamenii intelepti si cartile lor sfinte, dar tot mi se pare dificil... Poate fi considerata o consolare faptul ca nimeni n-a primit vreo pereche de ochelari pe lumea asta? De-abia acum au inceput sa se mai distribuie cateva perechi insa lentilele lor tot nu sunt perfecte. Mai bajbaim...

Imagini fara vreun text...


De data asta nu pun nici un comentariu la subiectul asta. Las pozele astea alb/negru sa te determine sa reflectezi pentru un moment la cat de interesante sunt de fapt culorile si cum ar fi lumea fara ele. Deci, de data asta nu pun text sub poze. Am reusit!

Reclame


Le-am gasit intr-o pagina de net pe care-am vizitat-o de curand si fara sa stau pe ganduri le-am salvat pe desctop. Apoi le-am pus in blog si am zis ca-s ale mele. Nu le puteti folosi fara acordul meu scris si nu aveti voie sa le folositi fara acordul meu scris. In rest, puteti face ce vreti cu ele...