Un pian...

Cand ma-ntorceam ieri de la munca, gasii un pian asezat langa un copac. Am fost intrigat sa intalnesc un astfel de instrument, de o asemenea marime si greutate, liber pe strada. Dau sa plec, insa pianul ma abordeaza si ma implora sa-l ajut sa fuga caci nu vrea sa se mai intoarca la vechea lui viata. Cum sunt saritor la nevoie, aprob, si-l trag cu o miscare rapida de o pedala direct in geanta. Apoi, cu pas grabit ma-ndrept catre autobuzul care tocmai sosise in statie... De-atunci, va garantez, e fericit. In fiecare uichend mergem la pescuit si, pe langa paste cu ciuperci, e tot ce-si doreste...

7 comentarii:

innuenda spunea...

Pian fericit, Crăciun fericit!:)

Dacă ar fi să fiu pragmatică, aș crede că ai salvat un pian cu suflet.

john spunea...

Ar trebui sa fii fericit ca ai fost dramul lui de noroc

Anonim spunea...

Esti complet nebun, dar minunat, ca intotdeauna ! B.

augustin spunea...

Nu-s nebun! Doar m-am nimerit la granita dintre arta precolumbiana si mestesugul de a storce uleiul din masline la rece. Nimic mai mult! Un an nou bun va doresc tuturor!

Anonim spunea...

Chiar ca imaginatia e usoara la tine! :) Si cu bucurie pot sa spun ca si la mine. Deci mi-am imaginat povestea ta asa ca intr-un film. :) Unul placut. :)

augustin spunea...

Sper ca filmul care s-a derulat in imaginatia ta n-a fost intrerupt de publicitate. La mine se mai intampla cateodata, si chestia asta ma supara cumplit. :)

Anonim spunea...

Da, probabil, de aceea este