Cand ploua...

Eu n-am nevoie de umbrela atunci cand ploua si asta deoarece reusesc sa ma strecor printre stropii de apa cu o viteza incredibila. Ajung astfel acasa cu hainele perfect uscate. Unii au incercat sa se ia dupa mine si sa-mi imite miscarile de felina, insa n-au reusit. Deunazi, am fost cautat de unele dintre cele mai importante scoli japoneze de arte martiale. Vroiau sa le dezvalui secretul pentru a-si imbunatatii tehnicile ninja. Dar, i-am refuzat. Nu voi spune nimanui nimic si asta pentru ca, odata, am facut o promisiune unui melc batran si intelept. Secretul va ramane intotdeauna ascuns...

3 comentarii:

dani. spunea...

cand ploua am nevoie de umbrela: unde sa stang toti stropii aia de apa? ii pastrez pentru zilele scetoase sau doar dorogite bine si ma folosesc de stropi ca sa ma hidratez. si, de cand fac asta... parca mi s-a imbunatatit si vederea si articulatiile nu ma mai dor! [mai ales de ceva zile, de cand ploua intr-una:)] trebuie sa fie ceva special cu stropii astia!
salut:)!

Cony spunea...

Imi place ideea ta. Nu as reusi niciodata sa ma strecor printre picaturile de apa, poate pentru ca nu stiu secretul :D dar incerc pe cat pot sa ignor ploaia. E buna, dar in exces este enervanta.

Radu spunea...

Buna ziua,

As fi interesat de un link-exchange cu blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe admin@motruinfo.ro

Cu respect,
Ursu Radu

(Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)