A uita lucruri...


Dupa ce ai iesit din casa dimineata, exista cu siguranta unele lucruri pe care ai uitat sa le iei sau sa le faci. Oricat de mult te-ai gandi inainte, ai scrie notite sau ti-ai inregistra vocea pe mobil, undeva, pe strada, la o distanta destul de mare de casa incat e prea tarziu ca sa te mai intorci, iti vei aduce aminte de lucrurile pe care le-ai uitat. Situatia asta se repeta in fiecare zi si nu poti lupta impotriva ei, singurul lucru pe care-l poti face este sa uiti minimum de lucruri, adica sa-ti ramana doar unul singur uitat. Insa asta e foarte greu si doar cei mai capabili si antrenati oameni din lume au reusit, in perioada lor de tinerete, sa uite doar un singur lucru. O adevarata performanta!

3 comentarii:

Reverse Road! spunea...

Vezi că mi-am parcat şi eu nava în locul acela şi mi-au blocat turbo-jeturile. M-au amendat tăindu-mi raţia de tăiţei pe două luni. Aşa că mare atenţie! Ciu, ciu, for...

augustin spunea...

Auzi, vezi ca te-a cautat o tipa, Rachel, il cauta pe JF Sebastian, si i-am dat numarul tau de telefon. O sa te sune, norocosule!

dani. spunea...

si daca uiti ca ai uitat lucrul ala singur? nu se pune ca si cum n-ai uitat nimic? daca tu n-ai cui sa te plangi ca ai uitat lucrul ala?:)
ba da! asa-i...