Am racit


M-a tras usor curentul peste noapte si detin acum o mica durere de cap. Am simtit-o de cum m-am trezit, facandu-si loc, furisandu-se prin creier si infigandu-se acolo. O simt acum din nou, vie, zvacnind la fiecare bataie de inima. As putea sa iau o pastila care sa-i scada din putere insa am decis sa nu fac asta. Vreau sa ma lupt cu ea cinstit, cu mainile goale, sa-i explic ca am inteles avertismentul si ca voi fi mai prevazator pe viitor. Brusc, lucrurile s-a linistit, de-abia o mai simt. A fost o durere foarte intelegatoare...

6 comentarii:

dani. spunea...

durerea de cap... ne-am intalnit noi mai demult! dar ne-am certat asa de rau! nu mai pleca! pe langa asta si-a adus si prietenii: tusea, mucii, febra... dar petrecerea mea era privata!

innuenda spunea...

Ce frumos e la tine! De când n-am mai fost ai remobilat. Imi place cum cade lumina prin ferestrele cuvintelor! :)

augustin spunea...

Foarte frumos spus! Multumesc pentru vizita...

starchim01 spunea...

Deci,a trecut răceala?

Jurnal de design interior spunea...

Se pare ca persista aceasta raceala, cu prietena ei durerea de cap, de nu ne-ai mai incantat cu nici un cuvant in ultimele luni.

E cazul sa ne alarmam?

augustin spunea...

Am mancat pana acum 200 de dovleci ca sa-mi revin. Crede-ma, nu-i simplu! Simt o usoara ameliorare, semn ca sunt pe drumul cel bun. Asta inseamna ca trebuie sa continui tratamentul, adica 10 dovleci pe zi timp de 60 de zile = 600 dovleci de marime mare spre mica. Voi reveni in curand si, complet vindecat, voi face minuni... Multumesc pentru grija!