Imagine dintr-un film...


Nu-mi aduc aminte deloc in ce film apare imaginea asta. Stiu ca numele personajului era Rachel, parca, insa titlul filmului imi scapa. Cine ma poate ajuta oare in aceasta lume cruda in care singurul lucru care conteaza este consumarea cat mai eficiento-egoista a resurselor de orice tip si in special energetice?

4 comentarii:

Reverse Road! spunea...

Nici eu nu mai sunt asa de sigur dar din cate imi amintesc, imaginea asta este din Veronica. Sper sa nu ma insele memoria caci am mai imbatranit si eu.

augustin spunea...

Mi-am adus aminte pana la urma... Si eu ma gandeam la Veronica dar mi-am dat seama ca nu e de fapt vorba despre filmul asta ci de Salutari de la Agigea. Acum m-am linistit! Sper ca tu esti acum afara din Bucuresti, la mare sau la Tulcea. Sper ca nu stai sa mori p-acilea... Macar voi 2 sa scapati...

Anonim spunea...

vreun david lynch-ian,cumva?...judecand dupa tenta suprarealista a imaginii (din imagine!!),nu m-am putut abtine sa ma gandesc la lynch.

augustin spunea...

e vorba de blade runner iar personajul din imagine e rachel, robotul nexus. regizorul e ridley scott iar filmul, ei bine, filmul asta e cam number one intre toate filmele care s-au filmuit prin ochiul nostru... sper ca l-ai vazut. daca nu, da fuga la inchirieri si ia-l... o sa-ti schimbe viata!