Guma


S-a intamplat odata sa mi se lipeasca o guma de mestecat pe talpa. N-am reusit s-o indepartez si pentru ca aveam multe drumuri de facut, am plimbat-o asa prin tot orasul. Cand am ajuns pe la Piata Romana, am remarcat ca disparuse. Mai tarziu am aflat, de la o alta guma de mestecat cu aroma de pepene, ca de fapt acolo voia sa ajunga, si ca rolul meu a fost de simplu curier... M-am intristat putin dar m-am si bucurat...

6 comentarii:

dani. spunea...

era huba-buba? pentru ca daca era huba-buba era neserioasa... si daca era orbit era dulce si daca era winterfresh era rece si daca era five intepa limba:). dar daca ma gandesc mai bine... cred ca era guma de mestecat. da! ultima varianta BIFAT!

augustin spunea...

Cand discutam despre guma de mestecat, ne referim intotdeauna doar la Huba-buba. Daca nu stiai asta, te rog sa revezi materia din urma. Pana la urma, n-am nimic cu tine, sunt doar afaceri... :)

dani. spunea...

bine... n-o s-o iau personal. recunosc ca a fost greseala mea! imi inchipuiam eu ca doar despre H.B. se poate discuta [frumoasa prescurtarea, nu? :>] Multumesc de lamurire! Si voi incepe sa citesc si posturile din urma, sa fiu la curent!

dani. spunea...

Post Scriptum: as comenta si la "Clipe", dar e cam prea serioasa treaba sa ma bag:P.

Micumed spunea...

Da....dar stii la ce nu te-ai gandit?
Oare a calatorit confortabil?
I-ai oferit un loc anume pe talpa ta unde sa fie ferita de asfalt?
Daca s-a pirdut pana la destinatie?

Toate cele bune!

anonim spunea...

Esti un fenomen