Descoperire senzationala!



Ultimele fotografii obtinute de statiile Opportunity si Spirit, care se tot invart aiurea pe Marte, arata inca o data, daca mai era necesar, ca blogul asta e primul blog care a ajuns in spatiu. (pozele sunt reale)

4 comentarii:

Reverse Road! spunea...

De ce sunt imagini alb-negru? Nu cumva e o facatura de presa? Si de ce e lupul in imagine? Daca era sa fie imagini din spatiu ar fi trebuit ca sa se vada o postare mult mai veche, pentru ca lumina ajunge cu o intarziere pe Pamant. Am o banuiala ca imaginile sunt obtinute in desertull din Nevada acolo unde au mai fost fabricate si alte asemenea dezvaluiri "uluitoare".

augustin spunea...

dupa cum stii subiectul cu lup e de ieri si a avut timp lumina sa ajunga in spatiu, doar face 8 minute de la soare la noi. asa ca observatiile tale nu stau in picioare deloc. poate doar intr-unul. si sunt alb negru pentru ca asa sunt ele, alb-negru.
ce esti smecher?

Reverse Road! spunea...

Ma rog, daca este sa fie adevarat, e nasol...O posibila civilizatie extraterestra (s-a tot spus ca Marte e locul pe care ei il viziteaza frecvent) ar putea sa descopere poza cu acest lup. Daca vor lua aceasta forma si se vor folosi de asta pentru un posibil plan de eliminare a speciei umane? Sa zicem ca si-ar putea ascunde forma lor primara, salbatica, sub aspectul acestui animal, altfel foarte util omului in zona polara a globului. Tu cu blogul tau, uite ce-ai facut!

augustin spunea...

ai putea avea dreptate intr-o oarecare masura, insa am un var, Kurt Russel il cheama, din State, care a zis ca daca esti smecher iti da un pumn de te vad pe blocu ala. vezi pune deoparte Minority Report, sa nu-l dai nimanui ca-l vreau. baccio le mani!