Parerea voastra conteaza...


Celor care intra pe blogul asta, sau celui care intra, le cer parerea. Acum ca am intrat in luna lui Ciresar, sa schimb culoarea fonturilor? Sa le fac rosii? Parerea voastra conteaza! Intrebare-i grea, stiu! Acum sa va vad!

3 comentarii:

Reverse Road! spunea...

Ba, eu unul, schimb mailul cu blogul... Eu zic ca fonturile verde-otravitor dau bine si te si reprezinta. Alea rosii s-ar putea sa fie prea mult... N-ai vazut ca desenul meu da mai bine la tine pe blog decat la mine? Ti-e pofta de cirese? Vezi ca sunt nebun: am descarcat BBC doar un disc si are 22 de giga. Toate au 80. Am blocat practic calculatorul. Spun ca am blocat pentru ca mi-am pus niste secvente si acum imi pare rau sa-l arunc. Se vede bine, se aude bine, dar e foarte mult ca informatie! Cred ca merg pe ce ai tu. Dar ai 1080?

augustin spunea...

Da, man, am Planet Earth: Deserts in format 1080, HD, dar ocupa doar 4.5G. Mie imi merge cateodata greu sunetul si chiar imaginea dar per ansamblu este superb. Iar muzica... Si acum, surpriza, tocmai se descarca Rambo 3 HD. Da, ai citi bine, Rambo 3 HD. Tocmai acum cand mananci ciuperci in fata calculatorului, vine pe teava partea a treia. Daca-l mai gasesc si pe primul, le am pe toate 3. Logic, nu? Iar muzica... Jerry Goldsmith era si ramane regele! Hasta la vista!

Reverse Road! spunea...

Daca-l mai gasesti si pe primul, deja te vad iesind pe strada sa imparti dreptatea cu sisul. Fugiiiitiii! E Augustin, se crede Rambo!